Kućna pravila

Želimo Vas upoznati s kućnim redom kako bi vam boravak u našoj kući bio ugodan, a za sve dodatne obavijesti obratite se domaćinu.

Smještaj je na raspolaganju od 15.00 sati na dan dolaska do 10.00 sati na dan odlaska.

Gosti su dužni sami brinuti za svoje stvari i dragocijenosti ostavljene u apartmanima/sobama i vlasnik ne odgovara za eventualni nestanak istih.

Gosti su odgovorni za svoje ponašanje u kući i njezinoj okolici, a u slučaju nezgode sami snose posljedice.

Ulazna vrata apartmana/sobe zaključavajte kada ste unutra, a kada izlazite vani obavezno zaključavajte vrata i prozore, zatvorite suncobrane, isključite rasvjetu i sve električne uređaje (TV, klima uređaj, štednjak....) i zatvorite vodu.

Vlasnik objekta ima pravo u odsutnosti gosta, u osobitim okolnostima , ulaziti u apartman/sobu radi spriječavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku u apartmane /sobe vlasnik jed dužan izvijestiti gosta u prvom slijedećem kontaktu.

Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju, a osobito se zabranjuje stvaranje buke u vremenu od 14.00 do 16.00 sati i od 23.00 do 7.00 sati.

Sadržaje apartmana/sobe mogu koristiti samo osobe koje su uredno prijavljeni kao gosti, a domaćin na traženje gosta može odobriti eventualne posjete u određenom vremenu.

Nije dozvoljeno unošenje oružja, eksplozivnih i lako zapaljivih materijala.

Korištenje opreme i uređaja koji nisu satavni dio apartmana /sobe, dozvoljeno je samo uz suglasnost domaćina.

Uvođenje životinja dozvoljeno je samo uz suglasnost domaćina.

Ukoliko dođe do nestanka ili oštećenja instalacija, namještaja, uređaja, opreme apartmana /sobe, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protuvrijednost.

Iz apartmana/soba zabranjeno je iznošenje uređaja i opreme (ručnici, pokrivači i drugo).

Gosti imaju pravo nesmetano koristiti bazen. Prije korištenja bazena potrebno je otuširati se na tušu koji se nalazi do bazena. Nije dozvoljeno skakanje u bazen i prskanje vode van bazena. Bazen je dozvoljeno koristiti od 09 do 22 sati. Gosti koriste bazen na vlastitu odgovornost te se u slučaju ozljede odriču bilo koje vrste potraživanja prema iznajmljivaču. Nije dozvoljeno korištenje bazena tijekom čišćenja i redovnog održavanja bazena.

U slučaju nepridržavanja kućnog reda, domaćin ima pravo otkazati gostu daljnje pružanje usluga.

Vašu osobnu kartu ili putovnicu predajte domaćinu odmah po dolasku, radi prijave Turističkom uredu.

Za boravak kraći od 4 dana cijena se uvećava za 30%.

Za sva storna 25 dana prije dolaska akontacija se ne vraća.

Svoje primjedbe, želje i pohvale možete priopćiti domaćinu. Koji Vam stoji na raspolaganju u radnom vremenu od 0 do 24 sata.

Želimo Vam udoban boravak!