Izlet

Opis

Još jedno prekrasno iskustvo koje ne biste smjeli propustiti posjetite li otok Murter je izlet drvenim brodom najrazvedenijom otočnom skupinom na Sredozemlju- Kornatima! M/B Barbarinac nudi upravo ovaj doživljaj, a smještajem u našim apartmanima, ostvarujete popust na ovaj izlet!

Nacionalni park Kornati sa 89 otoka, otočića i hridi poznat je po svojoj razvedenosti, po kornatskim klifovima ili tzv. krunama, bogatoj morskoj flori i fauni i prirodnim ljepotama, a kakve još ljepote skriva ovaj jedinstveni nacionalni park, otkrit ćete odlučite li se za ovaj izlet!

M/B Barbarinac je jedini klasični drveni jedrenjak koji svakodnevno organizira izlete na Kornate, a kao naši gosti, ostvarujete 25% popusta na ovaj izlet! U cijenu cjelodnevnog izleta (9-17h) uključen je prijevoz brodom, piće dobrodošlice, ulaznica u nacionalni park, stručni vodič te ručak i piće u restoranu u uvali Vrulje na otoku Kornatu.

Kupanje i sunčanje na pješčanoj plaži uvale Levrnaka, uživanje u prekrasnom arhipelagu, moru i brojnim otocima, samo su dio onog što ovaj izlet čini posebnim i nezaboravnim!